Dieta cu conopida

Dieta cu conopida este probabil una dintre cele mai simple regimuri de slabire, cu rezultate vizibile imediat si cu multe vitamine si minerale. Vei observa cum kilogramele pur si simplu se vor topi dupa numai o saptamana de dieta.

Conopida aduce numeroase beneficii organismului, printre care amintim eliminarea toxinelor din corp, intarirea sistemului imunitar, prevenirea afectiunilor cardiovasculare, lupta impotriva imbatranirii premature si a diferitelor forme de cancer, energizarea organismului si tratarea anemiei.

In plus conopida contine foarte multi nutrienti si antioxidanti, are putine calorii si este ideala pentru orice dieta. Este indicat sa consumi conopida in stare cruda, insa o poti pregati si termic, timp de cateva minute.

Sa vedem si meniul!

Ziua 1:

Mic dejun: o cana de ceai, 1 ou fiert, 2 felii de paine integrala cu unt.
Pranz: conopida gratinata.
Cina: salata de conopida (poti sa adaugi orice legume vrei, dar sa predomine conopida).

Ziua 2:

Mic dejun: 2 felii de paine integrala cu unt si cu sare, salata de conopida.
Pranz: rosii umplute cu conopida.
Cina: supa de conopida.

Ziua 3:

Mic dejun: 2 oua fierte, o cana de ceai si 2 felii de paine integrala prajite.
Pranz: peste la gratar cu salata de legume (castraveti, ardei, morcovi, ceapa, patrunjel sau marar).
Cina: salata de conopida si cartofi copti.

Ziua 4:

Mic dejun: un iaurt degresat cu cereale si cu fructe proaspete.
Pranz: sote de conopida si piept de pui.
Cina: supa de conopida.

Ziua 5

Mic dejun: lapte acru, salata de conopida si 2 felii de paine integrala.
Pranz: conopida la cuptor cu ierburi aromatice.
Cina: salata de legume fierte.

Ziua 6:

Mic dejun: o cana de ceai, 1 ou fiert, 2 felii de paine integrala cu unt si cu dulceata.
Pranz: peste la gratar cu piure de conopida si salata de rosii.
Cina: salata de conopida si cartofi copti.

Ziua 7:

Mic dejun: salata de conopida si 2 felii de paine integrala prajita.
Pranz: piept de pui la gratar si salata de legume (crude sau fierte).
Cina: supa de conopida.

Gustari: fructe proaspete la minim 1 ora dupa si inainte de masa.